Rate this post

Společnost GAVES SUN, s.r.o. jejíž sídlo je v oblasti Rajhrad, okres Brno-venkov nabízí služby v oblasti dodávek elektřiny a plynu. Poskytuje širokou škálu ceníků, které jsou přizpůsobeny různým potřebám zákazníků. GAVES SUN, s.r.o. se zaměřuje na spolehlivost svých dodávek a usiluje o modernizaci své infrastruktury. Kromě toho klade důraz na ekologické iniciativy a snahu o snižování emisí. Pro své zákazníky nabízí podporu a pomoc při řešení různých dotazů a problémů spojených s energetickými službami. Podělte se o své zkušenosti a zanechte recenzi, která může pomoci ostatním uživatelům.

Máte zkušenosti se společností GAVES SUN, s.r.o.? Pomozte ostatním uživatelům tím, že zanecháte svou recenzi. Vaše hodnocení může být cenným přínosem pro ty, kteří hledají spolehlivého poskytovatele energií. Děkujeme, že sdílíte své zkušenosti!

Informace o společnosti

Adresa sídla společnosti: Rajhrad, Stará pošta 750, PSČ 66461
Datum vzniku společnosti: 13.05.2009
IČO: 28338189

Mapa:

Kraj: Jihomoravský kraj
Okres: Brno-venkov
Obec: Rajhrad

Činnosti firmy

Hlavní činnost firmy: Výroba elektřiny
Vedlejší činnosti firmy: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, kromě nábytku, Výroba základních kovů, hutní zpracování kovů; slévárenství, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení, Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti

Máte zkušenosti s firmou GAVES SUN, s.r.o.? Napište nám je do komentářů níže

Naposledy upraveno: 20.6.2024