Rate this post

Společnost BIODAM s.r.o. jejíž sídlo je v oblasti Chrudim, okres Chrudim nabízí služby v oblasti dodávek elektřiny a plynu. Poskytuje širokou škálu ceníků, které jsou přizpůsobeny různým potřebám zákazníků. BIODAM s.r.o. se zaměřuje na spolehlivost svých dodávek a usiluje o modernizaci své infrastruktury. Kromě toho klade důraz na ekologické iniciativy a snahu o snižování emisí. Pro své zákazníky nabízí podporu a pomoc při řešení různých dotazů a problémů spojených s energetickými službami. Podělte se o své zkušenosti a zanechte recenzi, která může pomoci ostatním uživatelům.

Máte zkušenosti se společností BIODAM s.r.o.? Pomozte ostatním uživatelům tím, že zanecháte svou recenzi. Vaše hodnocení může být cenným přínosem pro ty, kteří hledají spolehlivého poskytovatele energií. Děkujeme, že sdílíte své zkušenosti!

Informace o společnosti

Adresa sídla společnosti: Chrudim, Chrudim IV, Průmyslová 90, PSČ 53701
Datum vzniku společnosti: 16.01.2007
IČO: 27508617

Mapa:

Kraj: Pardubický kraj
Okres: Chrudim
Obec: Chrudim

Činnosti firmy

Hlavní činnost firmy: Výroba elektřiny
Vedlejší činnosti firmy: Ostatní těžba a dobývání, Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, kromě nábytku, Výroba chemických látek a chemických přípravků, Výroba pryžových a plastových výrobků, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení, Výroba strojů a zařízení j. n.

Máte zkušenosti s firmou BIODAM s.r.o.? Napište nám je do komentářů níže

Naposledy upraveno: 20.6.2024